Η εταιρεία ELMO επενδύει συνεχώς στον πλέον αξιόπιστο και παραγωγικό εξοπλισμό που υπάρχει σήμερα για την συντήρηση όλων των ειδών συνθετικού χλοοτάπητα οποιασδήποτε γενιάς Τα μηχανήματα μας χρησιμοποιώντας διάφορα ειδικά εξαρτήματα έχουν την δυνατότητα να συντηρήσουν κάθε τύπο συνθετικής επιφάνειας, αφαιρώντας εξωγενή υλικά γρήγορα
και αποτελεσματικά πριν αυτά ακόμη δημιουργήσουν ζημιά. Ο τύπος του πολυμηχανήματος που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα αναρρόφησης αλλά και φιλτραρίσματος που προλαμβάνει την υγρασία και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη μικρών φυτών ανάμεσα στις ίνες.
Οι ρύποι ,οι σπασμένες ίνες ,και κάθε είδους σκουπιδιού αναρροφώνται από ισχυρή τουρμπίνα και συλλέγονται στον κάδο απορριμμάτων. Σε επιφάνειες με γέμιση άμμου ή με καουτσούκ, η τακτική συντήρηση διατηρεί τις ίνες πυκνές και ογκώδεις. Οι συμβατικές βούρτσες απλά διαχέουν τους ρύπους και τη σκόνη με αποτέλεσμα η επιφάνεια να μην καθαρίζει.
Σημαντικός παράγοντας επίσης είναι και η εξομάλυνση της επιφάνειας ώστε η ρύση μετά το νότισμα να λειτουργεί σωστά.
Η συχνή συντήρηση εξασφαλίζει την διατήρηση των χαρακτηριστικών του τάπητα, μακροζωία και ιδανικές συνθήκες για παιχνίδια και άθληση. Έρευνες έχουν δείξει ότι σε τάπητες που δεν συντηρούνται σωστά αυξάνεται το ρίσκο τραυματισμών.
Διατηρείστε τα γήπεδα σας καθαρά και φιλικά προς τον χρήστη με την επαγγελματική λύση της EL MO.