Πάρκο Parkour

 H ύπαρξη δημόσιων χώρων εκγύμνασης , δίνει στον καθένα την ευκαιρία να γυμναστεί, να ανταγωνιστεί και να περάσει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο του.

 

Παρουσίαση προϊόντος:

https://drive.google.com/file/d/1H31h-yx4PK1s-QgcZnKnrhZxRlb92ZNV/view?usp=sharing

 

 

 

Το Parkour Park είναι αθλητικός εξοπλισμός που προορίζεται για προπόνηση parkour σε δημόσιους χώρους. Διαθέτουμε εξοπλισμό που θα βοηθήσει στην εξάσκηση ή την ανάπτυξη της τεχνικής Parkour άνετα και χωρίς κίνδυνο για την υγεία των ασκούμενων. Το πάρκο εξ’ ολοκλήρου είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο DIN16899-2018. Όλα τα όργανα που συμπεριλαμβάνονται στο πάρκο Parkour έχουν επίστρωση χωρίς ολίσθηση και το αθλητικό έδαφος έχειειδική επένδυση από καουτσούκ. 

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του πάρκου είναι τα εξής:

Ευκαμψία:
Αρκετές επιλογές χώρων parkour επιτρέπουν ακόμη και την εγκατάσταση σε μικρούς χώρους σύμφωνα με τη σωστή και ασφαλή απόσταση μεταξύ τους άλλο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο DIN16899-2018. Ο εξοπλισμός παρέχει κάτι ξεχωριστό για κάθε δεξιότητα επίπεδο και κατάσταση. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές γωνίες, διαφορετικοί τύποι της επιφάνειας για το άλμα, απογείωση και ισορροπία αντίστοιχα.

Ελκυστικός σχεδιασμός:
 Επεξεργαστήκαμε τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού και είμαστε έτοιμοι σας προσφέρουν διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων για χώρους parkour. Αυτό επιτρέπουν την εγκατάστασή του σε σχεδόν οποιοδήποτε έργο. Τα γράμματα είναι φτιαγμένο σε γκρι χρώμα που είναι μοναδικό χαρακτηριστικό του υλικό, ενώ τα εξαρτήματα συναρμολόγησης μπορούν να έχουν τυχαία χρώματα. 
Υπάρχει επίσης η επιλογή να δημιουργήσετε μεμονωμένα γράμματα φωτισμός. Όσον αφορά τα στοιχεία γραμμάτων - εκτός από γράμματα  που συνθέτουν τη λέξη "PARKOUR", εμείς σας παρέχει όλες  τις επιστολές από Λατινικά και κυριλλικά αλφάβητα. 

 

Prot1

Prot4

Prot3

PARKOUR PARK