ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ

Τα χλοοκοπτικά μηχανήματα (οδηγούμενα και πεζού χειριστή) διαθέτοντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στον τομέα προσφέρουν άρτιο αποτέλεσμα στους εξωτερικούς σας χώρους
Περισσότερα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο ειδικά διαμορφωμένος αστικός εξοπλισμός των πόλεων και επαρχιών στοχεύει στην βελτίωση  της καθημερινότητας των πολιτών όλων των ηλικιών βάσει των αναγκών που προκύπτουν.
Περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ

Η διαβαθμισμένη συμπίεση απορριμμάτων, επιδαπέδιοι, πλαστικοί και μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών είναι ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρει η Elmo City
Περισσότερα

ΣΑΡΩΘΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ

Η Elmo City  με απώτερο σκοπό την άρτια λειτουργία των καθημερινών εργασιών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα καθώς επίσης και την καλύτερη δυνατή προστασία του περιβάλλοντος, επιλέγει να συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των Σαρώθρων και Μηχανημάτων – Πολυμηχανημάτων Έργου
Περισσότερα
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Με επαγγελματική δεοντολογία, συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχουμε ολοκληρωμένη και αξιόπιστη υποστήριξη για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, διασφαλίζοντας την αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης του εκάστοτε πελάτη μας.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από διαπιστευμένους φορείς σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001, ISO 37001, OHSAS 18001.

Elmo City
Η Elmo City A.E. είναι μια νεοσύστατη εταιρεία, με έτος ίδρυσης το 2017 και το αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο έμπειρων στελεχών και επιχειρηματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εμπορίας και της παροχής υπηρεσιών από το 1985.
Τελευταία έτη
Στη διάρκεια των τελευταίων ετών η Elmo City έχει διευρύνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της, έχει επεκτείνει τις επαφές και τις σχέσεις της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη την επικράτεια της χώρας, με απώτερο σκοπό πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα, την ποιοτική και αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Συνεχή βελτίωση
Η εταιρεία επιδιώκει συνεχώς τη συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικής της θέσης στην ελληνική αγορά υλοποιώντας τις αναθέσεις της με ενδελεχή προγραμματισμό, διαφάνεια και ιδιαίτερη προσοχής στη λεπτομέρεια.
Όραμα
Όραμα μας είναι η ανάπτυξη και η εδραίωση της εταιρείας στον κλάδο των προμηθειών, η παροχή άριστων υπηρεσιών στο ολοένα και αυξανόμενο πελατολόγιο μας, στην εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη του δικτύου των επαφών μας καθώς και την εξασφάλιση της μέγιστης ικανοποίησης των εργαζομένων, των συνεργατών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Έργα και νέα μας

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς της η εταιρεία μας έχει εμπλακεί και υλοποιήσει διάφορα έργα προσφέροντας τις ιδανικές λύσεις σε έναν ευρύ κατάλογο Φορέων.

Το φάσμα των εργασιών μας καλύπτει μια ευρεία γκάμα των αναγκών των πελατών μας και τα έργα μας εκτείνονται σε:

Αντικατάσταση δαπέδου ασφαλείας σε νηπιαγωγείο

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΥΔΡΑΣ

Περισσότερα
Teaser image

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

Περισσότερα
Teaser image

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 1100Lt ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Περισσότερα
Teaser image

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ

Περισσότερα